Run Han Run

Waarom dit hardloop blog?

Waarom dit hardloop blog?

Om mensen om mij heen op de hoogte te houden van mijn hardloop belevenissen. Zowel op de weg, maar ook bij het trailen.

Om niet elke keer het verhaal te vertellen, wat niet altijd iedereen (weer) wil horen. Ja, soms ben ik te enthousiast.

In plaats van het verhaal enkel te delen met familie, vrienden, kennissen en mede-hardlopers, kan ik het ook publiekelijk maken. Want, zelf vind ik het motiverend om belevingen en ervaringen van anderen te lezen. Dat inspireert.

Daarom hoop ik dat ook mijn ervaringen tot inspiratie kunnen leiden voor iemand. Misschien wel voor jou!

Op de foto hierboven zie je het Panathenaic Stadium in Athene. De finish locatie van de marathon, die loopt van Marathon naar Athene.
Een historische finish aan het einde van een historisch hardloopevenement.

Deze heb ik op 10 november 2019 gelopen.    #RunHanRun

Lees ook:  Hoe het hardlopen begon

 

Ja, afgekeken van de toffe film ‘Forrest Gump‘.

Wat kan ik hier allemaal lezen

Je leest hier verhalen met betrekking tot hardlopen. Daarnaast lees je verhalen over andere belevenissen van mij, over gadgets voor het hardlopen, of over schoenen. Alles uit eigen ervaring.

Geschreven vanuit het hart, met mijn eigen mening en opinie. Daarbij doe ik mijn best om het luchtig te houden, zodat het prettig lezen is. De ene keer met nuance, details en diepgang en de andere keer oppervlakkig, snel en kort-door-de-bocht. Afwisselend dus.

Ik hoop dat het je inspiratie mag geven, een glimlach op je gezicht brengen, of tot verbazing kan leiden.
Bedankt voor het lezen!

-Han