Leestijd: 2 minuten

De eerste kilometers op de nieuwe schoenen zijn gemaakt. Dit is een review van de Hoka One One Rincon. De eerste versie om precies te zijn, en in de video leg ik je wel uit waarom ik niet de aankomende versie 2 van de Hoka One One Rincon heb aangeschaft.

Zoals je ziet is dit een heerlijke schoen, voor een gewone prijs. Ondanks dat ik nog maar 13km in de Hoka One One Rincon gelopen heb, kijk ik nu al uit naar een temporun hierop. Of nog beter, een 10 kilometer wedstrijd. Eens kijken wat ik echt kan op de Hoka Rincon!

Hoka One One Rincon uit de doos (Aangepast)

Mocht je geen zin om hebben om de videoreview van de Hoka One One Rincon te bekijken, dit zijn de highlights:

  • Met iets meer dan 200 gram is de Hoka Rincon een erg lichte schoen – terwijl dat niet ten koste gaat van de stevigheid
  • Luchtig. Dit is de luchtigste schoen tot nu toe waar ik in heb gerend. Geen warme voeten in de Hoka One One Rincon!
  • De demping is ideaal. Zacht genoeg om alle vibraties goed op te pakken, maar niet smushy zodat je er in weg zakt. Genoeg stevigheid om goed gevoel met de weg te houden en lekker gas te kunnen geven
  • Prettige en soepele afrol over de voorvoet. De rocker technologie van Hoka is wel aanwezig, maar minder prominent dan in andere schoenen. Had voor mij wel een tikkie meer gemogen zelfs.

Kom je deze schoen (binnenkort) in de aanbieding tegen, niet twijfelen en kopen! De Hoka One One Rincon heeft mijn verwachtingen vooralsnog overtroffen.

Wil je wat andere ShoeTubers kijken die het over deze schoen hebben gehad, dan heb je hier wat opties:

youtu.be/W1lOFEG3odU
youtu.be/yoYx054Yu8Q
youtu.be/EVuWw7ZIz8M
youtu.be/MN_k9mb_QRA
youtu.be/8MDKvDk6MEE

Eerdere reviews van Hoka One One schoenen:
Hoka One One Speedgoat Evo
Hoka One One Bondi 6

Ontdek meer van Run Han Run

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder