Leestijd: 1 minuut

Een review van een trailschoen, in dit geval de nieuwe Hoka Evo Speedgoat, dat doe je buiten. Nou is het best moeilijk om jou mee naar buiten te krijgen terwijl je dit leest. Daarom heb ik de videocamera meegenomen voor de review van de Hoka One One Evo Speedgoat.

Alleen zat ik met een knieblessure. Daarom het eerste gedeelte maar even binnen opgenomen, om later dan toch echt naar buiten te gaan. Helaas duurde dat wat langer, de knieblessure was hardnekkiger dan ik zou willen. Vandaag was het dan zover, en kon ik met een heerlijke zonnetje gaan trailen (en filmen) op de Hoka Evo Speedgoat.

Heb je geen zin om 10 minuutjes te kijken? Dan geef ik je hier de conclusie:
De Hoka One One Evo Speedgoat is een heerlijke schoen die erg comfortabel zit. Voeg daar zachte demping en uitstekende grip aan toe, dan snap je dat ik vooralsnog enthousiast ben over m’n (prijzige) aanschaf.

Ik heb nog geen lange afstand op de Hoka Evo Speedgoat gelopen, dat komt nog, en ook daar ga ik dan vast wel wat over schrijven!.

Ontdek meer van Run Han Run

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder