Leestijd: 1 minuut

De zon begint weer meer en meer te schijnen, wat een genot! Vandaag zelfs gewoon met 14° buiten gerend, kort-kort.

En als die zon dan lekker schijnt, dan trek je al snel de zonnebril uit z’n etui om hem op je snufferd te zetten. Eigenlijk vind ik dat een beetje raar, omdat ik vrijwel altijd met een zonnebril op loop. Daar vertel ik meer over in het vlog hieronder.

Ondanks het lekkere weer, en de zonnebril, waaide het stevig. Helaas hoor je dat af en toe goed in de video – jammer genoeg kan ik het er niet uit krijgen. Bedenk maar dat ik dit voor de lol doe, en niet professioneel :).

Kijk je de video hier op deze pagina, dan kan je hem niet liken, reageren of abonneren. Als je mij een plezier wilt doen, klik dan even op het YouTube logo in de video. De video opent vervolgens in YouTube zelf (gaat gewoon verder waar je bent met kijken), en dan kan je wèl even een like geven en je abonneren op het kanaal. Voor jou een kleine moeite, voor mij helpt het om ’te groeien’ om vervolgens een eigen URL te krijgen met het YouTube kanaal. Dank!

Mocht je je afvragen welke zonnebril ik heb, dit is de Sinner Firefly. Inmiddels mijn derde versie van deze zonnebril, zo tevreden ben ik er over. Gewoon gekocht bij Bol voor €65 oid.

Ontdek meer van Run Han Run

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder