Leestijd: 4 minuten

Het is 6 minuten over 8 in de ochtend. De werkdag van Gerard is nog maar net begonnen op de maandagochtend en het eerste wat hij doet…

Ik ga voor goud.

Dat lees ik in de e-mail die hij teruggestuurd heeft. Van een geselecteerd aantal bedrijven die ik benaderd heb voor sponsoring laat hij er geen gras over groeien! Zonder blikken of blozen wil hij Gouden Sponsor worden met Bilanx Accountants & Adviseurs.

Veel meer stond er ook niet in de e-mail overigens. Is ook niet nodig, we kennen elkaar inmiddels goed genoeg om te weten dat kort, daadkrachtig en duidelijk communiceren heel goed voor ons werkt.

Hoe ken ik Bilanx?

Nou ja, eigenlijk zou die vraag andersom gesteld moeten worden. Hoe kent Bilanx mij?
Kortweg omdat ik daar iets meer dan een jaar geleden gesolliciteerd heb op een functie als ICT-er. Na een prima 1e gesprek met m’n direct leidinggevende van het MT en daarna een helder en concreet 2e gesprek met de Algemeen Directeur Gerard werd ik stante pede aangenomen.

Zo kennen we elkaar. En ja, als ik dan iets buiten proportioneel ga doen waar ik sponsoren voor zoek kan ik niet om m’n werkgever heen.
Los daarvan, ik ben er wel degelijk trots op dat Bilanx meteen vol voor goud wil gaan. Immers is dat ook mijn (extreem optimistische) doel bij het WK voor Masters in Götenborg, waar ik de Halve Marathon zo rap mogelijk wil afleggen.

Wat doet Bilanx?

Ze hebben niet voor niets Accountants & Adviseurs in de naam staan. Dat is dan ook wat ze doen, waarbij het grote gedeelte van de cliënten zich in het MKB segment of de agrarische sector bevindt.

Voeg daar dan nog onze HR-consultancy aan toe, waar een zeer goed op elkaar ingespeeld team bedrijven bijstaat met salarisverwerking en Human Resource.

Maar wacht, er is meer! Want sinds kort behoort Corporate Finance ook tot het arsenaal, met Roy en Hans als azen in dit vakgebied.

Je vindt Bilanx in Almelo, Hardenberg en Rijssen.

Leuk joh – zo’n fotoshoot.

Hoe bevalt het om er te werken?

Het is te makkelijk om nu ‘goed’ te antwoorden natuurlijk.
Gelukkig is elke werkdag weer anders, want vanuit de ICT weet je nooit wat je die dag te wachten staat. Ondanks dat we alles goed ingeregeld hebben kan er altijd ‘iets’ gebeuren.

Zo was er vanochtend een laptop die ruzie had met de BitLocker van Microsoft. Uiteindelijk zat er niets anders op dan met grof geweld (powershell) de BitLocker volledig te deactiveren, om hem daarna weer ‘aan’ te zetten. Het lullige is dat gedurende die periode de medewerker niet bij de documenten kon komen, ook al staan die in the cloud. Ze waren immers keurig encrypted. Veilig is dat wel.

Toch kon ze op een andere laptop intussen prima verder werken, want ook alle applicaties staan in de wolkjes. Heel handig!

De collegae zijn gedreven en gepassioneerd. Helemaal op ieders eigen vakgebied! Samen worden er bergen verzet zonder (al te veel) gemopper.
Ik ben er nog niet gillend weggelopen. Dat is ook positief.

Waarom Bilanx en geen hardlopen?

Het zal je zijn opgevallen dat dit blog niet over hardlopen gaat. Sorry….
Maar, als Goud Sponsor ben ik blij met Bilanx Accountants & Adviseurs (maar ook als werkgever om te werken hoor!), en dat Gerard meteen heel erg enthousiast reageerde.

Daarom vind ik het niet meer dan terecht om ze even in het zonnetje te zetten.

Mocht je op de een of andere wijze nog op zoek zijn naar een goede partij als Accountant (of HR/salarisverwerking), en zit je in de doelgroep, dan nodig ik je uit om eens een keer te bellen met één van onze relatiebeheerders. Zij helpen je graag met een goede administratie, jaarrekening, winstaangifte, vennootschapsbelasting en ga zo maar door.

Of kijk even op hun website: https://www.bilanx.nl/

Ik vind het in ieder geval prettig om er te werken, en ik ben er trots op dat zij een Gouden Sponsor zijn voor mijn Gouden wedstrijd op het WK Halve Marathon voor masters over 4 maanden.

#Asista #Bilanx #BoomkwekerijJonker#Boxxer #SISU #2024WMAC #WK

Wil jij ook een bijdrage leveren als sponsor?
Dat kan via mijn GoFundMe pagina. Of scan de QR-code.

Ontdek meer van Run Han Run

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder