Leestijd: 1 minuut

Van je collega’s moet je het maar hebben!

Ze zijn een pooltje begonnen, om te voorspellen wat mijn eindtijd wordt. Niet dat ik de ambities van mijn tijd onder stoelen of banken heb gestopt. Zie ook het vorige blog met mijn intenties.

Ik moet het ze nageven – mijn collega’s hebben goed geluisterd, en tegelijkertijd zijn ze over het algemeen optimistisch over de eindtijd.
Hieronder hun inschattingen.

Collegas-hebben-pooltje-gemaakt-voor-Run-Han-Run-Athene-Marathon

Mooi om te zien dat Dieuwer er vanuit gaat dat ik er lang over ga doen, en daardoor zelfs mijn terugvlucht ga missen. Nee, hij wil liever de ‘prijs’ niet winnen. Een paar ‘vrolijke sokken’. Een onderwerp waar we het toevallig van de week even over hadden. Want, tijdens verschillende runs kom je wel een hardlopers tegen die geen doorsnee (hoge) sokken dragen, maar juist van die vrolijke. Dat kan ik wel waarderen, wat ik de loper dan ook meestal wel even laat weten.

vrolijke compressiesokken

Die sokken als prijs zijn dus een running gag geworden (pun intended).

Roelof verwacht dat ik me ‘dood ga lopen’, net zoals Phidippides. Of het lukt me, is zijn redenatie, of ik loop me kapot.

Phidippes standbeeld Marathonas

Standbeeld van Phidippides in Marathonas

Dominique vindt het grappig (leedvermaak) als ik net niet onder die 4 uur kom. En bedankt hè!

Nou ja, je ziet het – er wordt goed meegeleefd hier op het kantoor van Agri Trader!

Vertel eens eerlijk, wat denk jij dat mijn eindtijd gaat worden? Laat jouw voorspelling achter in de reacties hieronder.
Sjoemelen met de eindtijd gaat me niet lukken, want je kan mij live volgen (tracking) in de officiële app van de marathon.

Ontdek meer van Run Han Run

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder